Expert op het gebied van rioolinspectie

Riool Direct is gespecialiseerd in het inspecteren van uw riolering. Een rioolinspectie kan noodzakelijk zijn wanneer er verstoppingen zijn opgetreden en er van buitenaf niet kan worden gezien waar het probleem precies ligt. Ook voeren wij inspecties uit als controlemaatregel. Wanneer een riool regelmatig wordt gecontroleerd, worden problemen met verstoppingen en overige mankementen voorkomen! Vaak maken wij gebruik van camera-inspectie om scheurtjes en gaten op te sporen. Schakel onze hulp in als u een verstopping in uw riolering heeft in Zoetermeer of regio Zoetermeer.

Hoe gaat rioolinspectie in zijn werk?

Om zonder onnodig sloop- en graafwerk uw leidingstelsel te controleren en te inspecteren, maken wij gebruik van camera-inspectie waardoor wij uw riolering zo nauwkeurig mogelijk kunnen inspecteren. Onze camera’s zijn voorzien van een zender die wij bovengronds kunnen volgen met een ontvanger zodat wij altijd weten waar een eventueel probleem zich bevindt. Indien er in uw riolering boomwortels, verzakkingen of scheuren te zien zijn, zullen wij u een advies uitbrengen, desgewenst op DVD, met rapportage. Indien nodig, kunnen wij uw riool aanpassen, vernieuwen of reinigen. Voor camera-inspectie in Zoetermeer of in de regio Zoetermeer bent u bij ons aan het juiste adres!

Door het gebruik van camera-inspectie zijn wij in staat om uw rioolprobleem zeer nauwkeurig te verhelpen. Veel bedrijven spoelen een riolering gewoon schoon, waarna er snel weer problemen ontstaan. Met onze camera-inspectie zorgen wij ervoor dat uw rioolprobleem in Zoetermeer of in de buurt van Zoetermeer zo goed mogelijk wordt aangepakt zodat u weer tijden vooruit kunt met uw riool!