Rookdetectie in Zoetermeer

Stank in uw riool is een veel voorkomend en vervelend probleem, waar u snel vanaf wilt. Het wordt vaak veroorzaakt door kleine scheurtjes of breuken in het riool, waardoor nare luchtjes kunnen ontsnappen. Ook in het opsporen van stankproblemen is ATF Loodgieter & Onderhoud gespecialiseerd. Hierbij maken wij gebruik van rookdetectie Dus als u nare luchtjes ruikt bij de afvoer van uw gootsteen of bij uw WC in Zoetermeer of omgeving van Zoetermeer, schakelt u dan snel uw rioolspecialist in!

Hoe werkt rookdetectie

Omdat kleine scheurtjes in uw leidingen of riool meestal niet goed met het blote oog zichtbaar zijn, controleren wij uw riolering door middel van rookdetectie. Met behulp van een rookkanon en een ventilator blazen wij rook in het riool om lekkage in de riolering op te sporen. Scheuren en gaten kunnen gemakkelijk opgespoord worden door simpelweg te kijken waar rook tevoorschijn komt. Dit is tenslotte ook de plek waar nare luchtjes kunnen ontsnappen! Zoekt u een expert voor uw riolering in Zoetermeer of in de buurt van Zoetermeer die voor u rookdetectie uit kan voeren? Neem dan contact op met ons.

Oorzaken rioolstank

Er zijn verschillende oorzaken voor het ontstaan van stank in uw riolering. Zo kunt u denken over breuken in de riolering, verkeerd geplaatste sifons of manchetten, verzakking of verstopping, afgescheurde rioleringen of losgeraakte verbindingen. ATF Loodgieter & Onderhoud zoekt graag de oorzaak op door middel van rookdetectie! Daarnaast kunnen wij vakkundig uw probleem verhelpen.