Stankoverlast in Gouda verhelpen

Aan het ontstaan een vieze rioollucht in huis kunt u vaak niets doen. Wat u wél kunt doen is een specialist inschakelen, die achterhaalt waar de stank vandaan komt en die zorgt voor een snelle, permanente oplossing. In Zoetermeer en omgeving is ATF Loodgieter & Onderhoud al jarenlang dé expert op het verhelpen van stankoverlast. Met moderne apparatuur zijn we in staat om snel en zonder onnodig hakken en breken de oorzaak van het probleem te vinden. U bent in een mum van tijd verlost van de stank!

Hoe ontstaat stankoverlast?

Stankoverlast is een vervelend probleem. Door scheurtjes of breukjes in een rioolbuis kan H2Sgas, ofwel rioolgas, uit de leidingen ontsnappen en zich verspreiden door uw woning. Dit stinkende gas is in hoge concentratie erg schadelijk voor uw gezondheid!

Hoe kan het dat riolering scheurt of barst? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan de grond onder de rioolbuis verzakken waardoor de rioolbuis scheurt, kunnen boomwortels de leidingen beschadigen of kan de druk van een ernstige verstopping zorgen dat de riolering barst. Wat de oorzaak ook is, onze experts zorgen in de regio Zoetermeer gegarandeerd voor een snelle oplossing!