Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Afvoer ontstoppen Zoetermeer

Het oplossen van een rioolverstopping kunt u soms zelf doen. Er zijn verschillende manieren beschikbaar hiervoor. Maar voordat u begint, moet duidelijk zijn waar de verstopping zich bevindt. U heeft vastgesteld dat er een blokkade is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. U kunt dit het beste ook controleren bij andere afvoeren om te zien of het probleem beperkt is tot die specifieke afvoer of dat het dieper ligt. Als het water bij de andere afvoeren probleemloos doorstroomt, ligt de verstopping hoogstwaarschijnlijk bij deze specifieke afvoer. Als hetzelfde probleem zich echter voordoet bij de andere afvoeren, raden wij aan om ATF Loodgieter & Onderhoud in te schakelen.

Bij een dieperliggend probleem in de afvoer kan het zijn dat er een borrelend geluid opduikt in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Indien uw afvoer volledig verstopt is, kan het zijn dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. De erfscheidingsput moet echter eerst gecontroleerd worden voordat hierover zekerheid kan worden verkregen. Wanneer u op de hoogte bent van de locatie van deze put, kunt u deze controleren. Als er water in de scheidingsschacht aanwezig is, is het probleem de verantwoordelijkheid van de gemeente. Als de put echter droogstaat, bevindt het probleem zich in uw riolering.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Zoetermeer!

Zelf de afvoer ontstoppen

Als u te maken heeft met een verstopt riool, kunt u altijd zelf proberen om dit op te lossen. Er zijn diverse opties beschikbaar om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Druk de plopper op de afvoer en beweeg rustig op en neer, herhaal dit een paar keer. Spoel vervolgens een emmer water door de afvoer om de losgekomen viezigheid weg te spoelen. Dit is ook meteen een test om te kijken of het ontstoppen gelukt is.

Bij beginnende verstoppingen is het gebruik van soda een goede optie. Begin met het koken van een volle waterkoker en giet het hete water langzaam in de afvoer. Dit zal helpen om het hardnekkige vuil los te weken. Neem een halve kop soda en strooi het gelijkmatig over de afvoer. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Door de reactie tussen deze stoffen zal er een chemische reactie plaatsvinden. Laat het mengsel ongeveer vijftien minuten in de afvoer zitten. Zet opnieuw een volle waterkoker aan en giet het water door de afvoer zodra het kookpunt is bereikt. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van overblijfselen en kun je meteen zien of het resultaat heeft gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Zoetermeer

Wanneer het zelf ontstoppen van de afvoer niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd of als u het liever aan de professional overlaat, kunt u ons contacteren. Met onze deskundigheid en geavanceerde technologieën zorgen wij ervoor dat wij elke verstopping voor u oplossen. Neem contact met ons op door te bellen naar 070 207 5071. Wij zijn er om u verder te helpen en streven naar een snelle oplossing van de verstopping.


ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5071

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.