Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Rioolreiniging

Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Rioolreiniging Zoetermeer

Heeft u behoefte aan een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat uw riool kan onderhouden? Zoek dan niet langer! ATF Loodgieter & Onderhoud kan u van dienst zijn. Onze expertise ligt in het reinigen van uw riolering om deze zo goed mogelijk te onderhouden. U kunt op ons rekenen. Voor het grondig reinigen van uw riool kunt u ons bereiken op 070 207 5071.

Rioolreiniging als preventieve methode

Het komt vaak voor dat rioolproblemen plotseling ontstaan. Als dit gebeurd is dit erg vervelend want dan kunt u vaak bepaalde afvoeren (tijdelijk) niet gebruiken. Preventieve rioolreiniging en doorspoeling zorgen ervoor dat u geen last krijgt van verstoppingen en de onvoorziene kosten die daarbij komen kijken. Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor regelmatig onderhoud in de vorm van periodieke rioolreiniging. Dit is niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen om rioolproblemen te voorkomen.

Merk u dat het water in bepaalde afvoeren niet zo snel wegloopt als gebruikelijk? Wanneer dit probleem op meerdere locaties voorkomt, is het verstandig om uw riool te laten schoonmaken. Het preventief reinigen van het riool zorgt ervoor dat u geen last krijgt van onverwachte verstoppingen en dat u alle afvoeren kunt blijven gebruiken.

Rioolstank in huis? ATF Loodgieter & Onderhoud kan u hiermee helpen!

Rioolreiniging in Zoetermeer

Een goed onderhouden riolering is de sleutel tot het voorkomen van verstoppingen en een probleemloze waterafvoer. Als gevolg van het doorspoelen van papier, etensresten en andere zaken ontstaat er geleidelijk een slib in de afvoerbuizen, waardoor uiteindelijk een verstopping kan optreden. Als de afvoerbuizen te ver verstopt zijn, kunnen er verstoppingen optreden. Dit is heel vervelend omdat je dan de betreffende afvoer(en) niet kunt gebruiken.

Mocht het toch zover zijn gekomen dat je bepaalde afvoeren niet meer (goed) kan gebruiken door een verstopping. Indien u een verstopping constateert, neem dan direct contact met ons op via 070 207 5071. Ons ervaren team staat 24/7 voor u klaar om de verstopping professioneel te verhelpen. Wij hanteren enkel professionele materialen en hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat de riolering niet beschadigd raakt. Ons team zorgt er altijd voor dat de werkplek schoon en geordend achtergelaten wordt, zodat u de afvoer meteen weer kunt gebruiken.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5071

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.