Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Toilet ontstoppen in Zoetermeer

Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Toilet ontstoppen Zoetermeer

Niets is zo onhandig als een verstopte toilet, helemaal als dit de enige in huis is. Voor snelle hulp kunt u altijd op ons rekenen! Bel 070 207 5071 en we zullen zo snel mogelijk bij u zijn om u te assisteren. Dankzij onze ervaren vakmannen van ATF Loodgieter & Onderhoud kan dit probleem meestal snel voor u worden verholpen.

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom een toilet verstopt kan zijn. Overmatig gebruik van toiletpapier of het doorspoelen van andere hygiëneproducten kan hiertoe leiden. Het is verstandig om deze producten altijd in de prullenbak te gooien in plaats van in de toilet, omdat de afvoer van elke toilet niet geschikt is voor dit soort voorwerpen.

Vermoeden van een verstopping?

Er zijn meerdere tekenen die kunnen duiden op een verstopping van uw toilet. Als er sprake is van een borrelend geluid tijdens het wegspoelen van water, moeizaam weglopen van het water en toiletpapier dat in de toiletpot blijft hangen, is het verstandig om contact op te nemen met ATF Loodgieter & Onderhoud. Onze experts kunnen u snel helpen bij het ontstoppen van de afvoer. Als u een van deze indicaties opmerkt, adviseren wij om ATF Loodgieter & Onderhoud te contacteren. Wij bieden snelle en deskundige hulp bij het herstellen van de verstopte afvoer.

Bij een verstopte toilet zetten wij verschillende apparaten in om het probleem zo snel als mogelijk te verhelpen wanneer wij aanwezig zijn. Het reinigen van de afvoeren gebeurt meestal met behulp van een speciale ontstoppingsveer. Zodra wij vertrekken, is alles verholpen en zorgen we ervoor dat alles weer schoon is.

Toilet verstopt in Zoetermeer: bel ons!

Heeft u te maken met een verstopte toilet en merkt u dat andere afvoeren in huis ook niet meer goed doorlopen? Neem contact met ons op door te bellen naar 070 207 5071 en wij komen zo snel als mogelijk bij u langs om het probleem te verhelpen. Wij begrijpen dat het erg ongemakkelijk is als u niet naar uw enige toilet kunt gaan in huis. Neem contact op met ATF Loodgieter & Onderhoud en wij staan klaar om u snel te helpen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5071

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.