Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Badkamer ontstoppen in Zoetermeer

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren aanwezig. Het kan gebeuren dat een van deze afvoeren verstopt raakt, en dat kan erg vervelend zijn. Het kan voorkomen dat alleen het doucheputje verstopt raakt, maar het is ook mogelijk dat de verstopping verder in het afvoersysteem zit. Hierdoor kan het water niet meer goed weglopen via de toilet en wastafel. In dat geval is het aan te raden om contact op te nemen met ATF Loodgieter & Onderhoud.

Als particulier sta je vaak machteloos bij ernstige rioolproblemen en blijven agressieve middelen de enige oplossing. Helaas kunnen deze middelen vaak meer kwaad dan goed doen. Het is mogelijk dat de rioleringsbuizen worden aangetast en daardoor beschadigd raken. Hierdoor neemt het risico op lekkages toe, wat alleen maar leidt tot meer problemen. Heeft u te maken met diepgaande rioolproblemen in de badkamer? U kunt op ons rekenen! Onze expertise ligt bij het verhelpen van verstoppingen. Neem contact met ons op via 070 207 5071 en wij zorgen voor een snelle oplossing.

Oorzaken problemen badkamer

Het gebruik van verzorgingsproducten in de badkamer kan zorgen voor veel verstoppingen. Haren zijn vaak de boosdoener. Telkens wanneer u de douche en wastafel gebruikt, komt er vers vuil bij in de leiding. Hierdoor zal de leiding geleidelijk aan steeds meer verstopt raken en uiteindelijk helemaal dichtslibben. Wij kunnen u uiteraard bijstaan bij een verstopping in de badkamer. Maar het voorkomen van een verstopping is nog altijd beter.

Wil je niet geconfronteerd worden met verstopte afvoeren in de badkamer? Maak dan regelmatig de putjes schoon en verwijder na het douchen de haren. Een kleine verandering kan een groot verschil maken in termen van kosten en moeite. Het is vaak mogelijk om een beginnende verstopping in de badkamer te verhelpen door de putjes schoon te maken.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht het niet mogelijk zijn om het probleem zelf op te lossen, kunt u vertrouwen op onze expertise om de verstopping te verhelpen bij ATF Loodgieter & Onderhoud. U kunt ons bereiken op 070 207 5071. Wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we weten hoe vervelend het is om uw badkamer niet naar behoren te kunnen gebruiken. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om de verstopping vaak snel en professioneel te verhelpen.

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5071

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.