Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud

Riool ontstoppen

Wij staan in Zoetermeer voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage

Riool ontstoppen Zoetermeer

Het is verstandig om een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen bij een verstopt riool. Wanneer u merkt dat uw riool verstopt raakt, is het raadzaam om snel een ontstoppingsbedrijf in te schakelen om verdere schade te voorkomen. Het is uw taak als huiseigenaar om zelf het onderhoud van de rioleringsbuizen te verzorgen.

Wanneer uw afvoer, wc of gootsteen verstopt is, is het belangrijk om snel te handelen. Schakel onze deskundige specialisten in en zij zullen ervoor zorgen dat de verstopping snel en effectief wordt verholpen in Zoetermeer en omstreken. Met alle inzet proberen wij zo snel mogelijk bij u langs te komen en het probleem op te lossen. Onze professionals zijn vakkundig, professioneel en hebben de klant altijd op nummer één staan.

Ontstoppen riool Zoetermeer

Met onderstaande diensten helpt ATF Loodgieter & Onderhoud u graag in Zoetermeer én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Zoetermeer of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij ATF Loodgieter & Onderhoud op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Zoetermeer. Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Zoetermeer!

Wc ontstoppen Zoetermeer

Is uw wc in Zoetermeer verstopt? Merkt u dat u een verstopt toilet heeft in Zoetermeer? Laat dit dan snel verhelpen door de ervaren riool experts van ATF Loodgieter & Onderhoud voor een optimale oplossing. Bij een verstopping in uw wc

Wij begrijpen dat het erg vervelend is als u lang moet wachten op onze service Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om uw wc snel en professioneel te ontstoppen, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. Voor ieder verstoppingsprobleem hebben wij de passende oplossing!

Afvoer ontstoppen Zoetermeer

Is uw afvoer verstopt? Wij hebben de ervaring en kennis om dit probleem snel en efficiënt te verhelpen! Aarzel niet om een gespecialiseerd rioleringsbedrijf in te schakelen, anders kan de schade aanzienlijk worden. Ons ontstoppingsbedrijf maakt gebruik van moderne apparatuur en geavanceerde technieken om uw afvoer te ontstoppen en zorgt ervoor dat alles keurig wordt achtergelaten.

Kosten riool ontstoppen

Het ontstaan van een verstopt riool is iets waar niemand op zit te wachten, net zoals de kosten die hierbij komen kijken. De diepte en ernst van de verstopping bepalen de kosten, waardoor elke verstopping uniek is. Dit is afhankelijk van de verschillende aspecten die net zijn besproken. Neem daarom zo spoedig mogelijk contact op met ons ontstoppingsbedrijf, zodat wij uw verstopte riool snel kunnen verhelpen.

Verstopt riool Zoetermeer

Als het riool volledig verstopt is, kan het voorkomen dat de gemeente moet ingrijpen om het probleem op te lossen. Als u op de hoogte bent van de plek waar het erfscheidingsputje zich bevindt, kunt u erin kijken om te achterhalen waar de blokkade zich bevindt. Wanneer er nog water in het erfscheidingsputje zit, wijst dit op een blokkade in het gemeentelijke riool.

Als het putje daarentegen geen water bevat, betekent dit dat de verstopping in uw eigen riolering zit. Wanneer er sprake is van een probleem in uw eigen riolering, zijn wij beschikbaar om u te helpen bij het opsporen en verhelpen van de verstopping. Bij het negeren van een verstopt riool kunnen er bijkomende problemen optreden, waaronder een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Zijn er tips om zelf mijn riool te ontstoppen?

Er zijn meerdere manieren waarop u zelf uw riool kunt ontstoppen. Om verstoppingen te voorkomen, is het essentieel om zeefjes in de afvoeren te plaatsen en etensresten en haren uit de putjes te halen.

Als er toch een blokkade is ontstaan, kunt u zelf proberen om het probleem op te lossen met twee verschillende technieken. Een eerste mogelijkheid om de verstopping los te krijgen is door gebruik te maken van een plopper. Als dit niet werkt, kunt u proberen om het riool te ontstoppen met warm water en soda. Als dit ook niet het gewenste resultaat oplevert, kunt u het beste een professioneel rioleringsbedrijf inschakelen om het probleem voor u op te lossen.

Hoeveel gaat het kosten om uw riool te laten ontstoppen?

Bij het inschakelen van een professioneel ontstoppingsbedrijf voor het ontstoppen van uw riool, worden er kosten in rekening gebracht voor de verrichte werkzaamheden. Elke verstopping heeft zo zijn eigen prijskaartje.

Zit u met een verstopt riool? Twijfel niet en neem direct contact op met onze experts voor snelle en betrouwbare hulp! In Zoetermeer en omstreken zijn wij de experts op het gebied van verstoppingen. Bel ons op 070 207 5071 voor het maken van een afspraak!

ATF Loodgieter & Onderhoud staat voor u klaar in Zoetermeer
Over ons

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk. Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5071

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.