Riool ontstoppen in Zoetermeer?

Rioolontstoppers van ATF Loodgieter & Onderhoud zijn, zoals onze naam eigenlijk al zegt, uw specialisten voor het ontstoppen van uw riool. Wij ontstoppen uw riolering en afvoer met de modernste apparatuur. Zo hebben wij een ontstoppingswagen met een eigen watertank zodat wij onze werkzaamheden ook uit kunnen voeren op plaatsen waar geen water voorhanden is. Heeft u een verstopping in uw riolering in Zoetermeer of omgeving van Zoetermeer? Neem dan snel contact op met ons. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken als uw riool dringend ontstopt moet worden.

Hoogdrukreiniging

Voor het reinigen van de grotere leidingen zoals uw grondleiding en het openbaar riool maken wij gebruik van hoogdruk reiniging. Door middel van waterdruk worden de leidingen schoongespoten. De waterdruk is regelbaar van 10 tot 200 bar en spuit tot ruim 75 liter water per minuut door de hoogdrukslang, die een lengte heeft van ongeveer 100 meter, een uitkomst voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bij hoogdrukreiniging maken wij gebruik van verschillende spuitknoppen, waarmee verschillende vervuilers kunnen worden aangepakt. Zo hebben wij speciale spuitknoppen voor vet, zand en urinesteen. Op deze manier wordt uw rioolbuis zo goed mogelijk schoongemaakt!

Direct ontstoppen?

Ga niet zelf aan de slag met het ontstoppen van uw riool, maar laat dit over aan de specialist. Bij ons bent u verzekerd van professionele en vakkundige hulp. Laat uw riool vandaag nog ontstoppen in Zoetermeer of regio Zoetermeer en neem contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst.