Teamfoto ATF Loodgieter & Onderhoud
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Zoetermeer, hoofdvestiging 's Gravenhage
Hulp bij een verstopping in uw gootsteen Redactie, 27 april 2024
De ervaren rioleur voor al uw verstoppingen in Zoetermeer!

Het kan gebeuren dat uw gootsteen verstopt raakt, en dat is iets wat iedereen wel eens meemaakt. Het is belangrijk om een verstopping in uw gootsteen snel te verhelpen, zodat u de gootsteen snel weer kunt gebruiken. Om schade aan het rioleringssysteem te voorkomen, is het belangrijk om een verstopping in uw gootsteen zo snel mogelijk te verhelpen.

Indien er meerdere afvoeren verstopt zijn, is het niet iets wat u zelf kunt verhelpen. Als dit het geval is, is het belangrijk om onmiddellijk een professional in te schakelen. Dit kan tot schade aan het riool leiden bij een verstopping.

Als er meerdere afvoeren problemen hebben met het afvoeren van water, is het lastig om precies te bepalen waar het probleem zich bevindt. Daarom is het aan te raden om een deskundig rioleringsbedrijf te benaderen. Het is niet verstandig om zelf te proberen het probleem op te lossen, aangezien dit vaak leidt tot fouten in plaats van succesvolle resultaten.

Tips voor het schoonmaken van de keukenafvoer

Om verstoppingsproblemen te voorkomen, moet u extra aandacht besteden aan de gootsteen in uw keuken. Vet en voedselresten hopen zich op in uw gootsteen door dagelijks gebruik, wat kan leiden tot een verstopte afvoer. Verstoppingsproblemen kunnen meestal eenvoudig worden opgelost, maar er kunnen ook complexere gevallen zijn waarbij meer aandacht nodig is.

Vaak leidt het achterblijven van vet- en etensresten tot een verstopte gootsteen. Het beste kunt u uw bord of pan eerst afnemen met een keukenpapier voordat u deze afspoelt in de gootsteen, om verstoppingen te voorkomen. Onvoldoende onderhoud aan uw riolering kan leiden tot herhaalde verstoppingen in uw keuken.

Indien het water in de gootsteen niet meer goed doorloopt of er een onaangename geur uitkomt, kan dit een indicatie zijn dat er sprake is van een verstopping. Wanneer u hinder ondervindt tijdens het koken en afwassen, is het aan te raden om direct de juiste hulp in te schakelen. Als u de rioleringsbuizen zonder beschadigingen wilt laten reinigen, kunt u het beste een ervaren rioleringsbedrijf inschakelen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 070 207 5071

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over ATF Loodgieter & Onderhoud

ATF Loodgieter & Onderhoud is de loodgieter op het gebied van CV, sanitair en leidingwerk.


Wij helpen je graag met divers loodgieterwerk zoals het installeren van nieuw sanitair, plaatsen of repareren van leidingwerk en het bevestigen van vloer- of wandverwarming. Ook voor het onderhoud staan wij klaar. Hierbij hebben we een ruime keus aan merken en typen. Zo hebben we altijd hetgeen wat bij u en uw situatie past.


Bij ATF begrijpen wij het dat je in spoed gevallen, zoals een verstopping, snel geholpen wilt worden. Om deze reden helpen onze vakmannen je graag snel met de juiste oplossing.


Keurmerk ConsuBeter

Reviews van ATF Loodgieter & Onderhoud

Door Jan
Op 2 maart 2024
10

We hebben dit bedrijf benaderd niet om de ontstopping te verhelpen maar vooral om te weten komen waardoor de ontstopping ontstaat. Ze hebben daar prima antwoord op gegeven en de woningbouw gaat hiermee verder. Verder hebben ze ook tips gegeven hoe we de aansluitingen beter kunnen maken. All by all een topper

Door J.H
Op 20 januari 2023
10

Ik heb een uitstekende ervaring met de de loodgieter die via dit bedrijf bij mij gewerkt heeft. Snel ter plaatse toen ik een ernstige lekkage in het bad had. Er werd snel een afspraak gemaakt, wat ik bij mijn vaste loodgieter niet voor elkaar kon krijgen. Die had het alleen maar erg druk, dus jammer mevrouw!!! Mogelijkheden en eventuele oplossingen werden met mij besproken. Afspraken werden nagekomen. Heel blij ga ik het weekend in.

Door S
Op 4 mei 2022
8

Na constatering van een lekkage in de badkamer, waren ze snel ter plekke en dachten mee over mogelijke oplossingen. Uiteindelijk besloten om een complete renovatie te doen, omdat dit de meest duurzame optie was. Diezelfde dag nog zijn ze aan de slag gegaan en binnen een week was het afgerond. Ze werkten niet alleen snel, maar ook heel netjes. En daarnaast waren ze vriendelijk en meedenkend. Blij met het eindresultaat!

Door L
Op 3 mei 2022
10

Zoals verwacht, erg tevreden.

Door S.S
Op 3 mei 2022
10

Top service! Heb meneertje om 22:00 gebelt en de dag erna in de ochtend heeft hij een lekkage gevonden en het geregeld.

Door A.H
Op 25 februari 2022
10

Alles verliep goed

Door D
Op 23 september 2021
8

Lekkage aan me waterleiding is heel snel en vakkundig opgelost Top bedrijf

Door P
Op 24 mei 2021
10

Probleem goed & snel opgelost

Door K
Op 31 maart 2021
10

Super blij mee! De monteurs waren heel aardig en deden goed hun werken. Ik zag aan de reviews dat de prijzen wat aan de hogere kant zijn dus ik verwachtte heel wat maar het bleek best mee te vallen. Hier hou ik dan rekening mee dat het een noodsituatie is en liever wat geld kwijt dan een week zonder water zitten!

Door Q.L
Op 31 maart 2021
10

Ik zag een aantal slechte reviews over dot bedrijf maar ik ben toch blij dat ik uiteindelijk heb gekozen voor atf! Snel op locatie, klant vriendelijk en probleem gelijk opgelost en ook erg goede prijs kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan om hiernaartoe te bellen bij problemen en ik zou dat in de toekomst ook zeker weer doen

Door H.D.W
Op 31 maart 2021
10

Super goed geholpen. Ik had een nood betreft mijn kraan en ze waren er zo bij. Anders had ik nog lang kunnen wachten.